Schrijf je in voor de Klimaatdag van Greenpeace

Lig je wakker van de klimaatopwarming? Wil je er meer over te weten komen en horen wat je kunt doen om het klimaat te redden? Kom naar de klimaatdag van Greenpeace op zaterdag 27 april! De toegang is gratis en iedereen is welkom: van beginnende activisten tot professionals, jong en oud.

Info en inschrijvingen

Op het programma staan verschillende workshops rond thema’s die een link hebben met het klimaat. Experts zullen je alles vertellen over de oorzaken en de gevolgen van de klimaatverandering, en over de nodige oplossingen. Maar je zal ook leren hoe je dit in daden omzet: na deze opleidingsdag zul je op de hoogte zijn van de verschillende manieren om je eigen politieke lobbywerk te beginnen of om een mobilisatiecampagne op te starten!

Het evenement vindt plaats in de lokalen van Leefmilieu Brussel, op de site van Tour en Taxis, Havenlaan 86C / 3000 in 1000 Brussel (10 minuten te voet vanuit station Brussel-Noord), op 27 april, 10.00 tot 17.00 uur

Het definitieve programma (en de sprekers) van de dag zal later meegedeeld worden. Ondertussen kan je je al aanmelden voor je favoriete workshops.

Ik schrijf me in.

Deze opleidingsdag is gratis en voor alle leeftijden, dus we verwachten jullie allemaal!

Spread the word, please. Thank you!

Interessant? Delen mag! :-)