BUBBLES: nieuwe productlijn natuurlijke verzorgingsproducten voor kids

Een nieuwe productlijn met natuurlijke verzorgingsproducten ziet het levenslicht. De natuurlijke verzorgingsproducten van BUBBLES zijn gemaakt met zorg en respect voor zowel kinderen als onze planeet. Bij BUBBLES vinden ze het belangrijk dat natuurlijke kinderverzorgingsproducten goed zijn voor de planeet, gezond voor kinderen en dat zowel ouders als kids er tevreden en enthousiast over zijn. 

BUBBLES wil graag dat hun verzorgingsproducten mild en verzorgend zijn voor kinderen en hun gevoelige en kwetsbare huid. Daarom gebruiken ze alleen natuurlijke en biologische ingrediënten die mild reinigend en verzorgend zijn voor kinderhuid en kinderhaar. Ze werken uitsluitend met natuurlijke conserveringsmiddelen en wasactieve stoffen op natuurlijke basis. Ze hebben gekozen voor een parfum op natuurlijke basis. En er worden uiteraard geen sulfaten, zeep en alcohol gebruikt. Tevens zijn de producten glutenvrij.


CARE FOR OUR PLANET

BUBBLES wil ook graag goed zorgen voor de planeet. Daarom zijn alle producten gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten waardoor bij gebruik van deze producten geen schadelijke stoffen in het milieu terechtkomen. Alle producten zijn biologisch afbreekbaar. De producten zijn verpakt in een minder milieubelastende verpakking gemaakt van biobased plastic. Dit betekent dat het plastic gemaakt is van het hernieuwbare materiaal suikerriet. Dit in tegenstelling tot conventioneel plastic dat afkomstig is van aardolie. Alle verpakkingen zijn voorzien van een zuinige doseerpomp. Hiermee kan de hoeveelheid die je gebruikt goed worden gedoseerd en voorkom je dat je meer gebruikt dan nodig is.

KIDS LOVE BUBBLES
BUBBLES wil graag dat ook kinderen enthousiast en tevreden zijn over de producten. Daarom hebben ze bij de ontwikkeling ook aan jongens en meisjes gevraagd wat zij belangrijk vinden voor natuurlijke verzorgingsproducten en hier heeft BUBBLES de producten op afgestemd. Ze geven dan ook goede natuurlijke bubbels en schuim in bad en onder de douche. Ze hebben een geur die kinderen aantrekkelijk vinden: een licht zoete fruitgeur van appel, peer en perzik. En alles wordt verpakt in vrolijke verpakkingen voorzien van een doseerpomp die handig in gebruik is voor kinderhandjes.


SAMEN GOED ZORGEN VOOR DE PLANEET

En BUBBLES wil nog meer doen. BUBBLES streeft naar een wereld waarin we SAMEN -jong en oud- onze planeet goed verzorgen. Kinderen zijn en hebben de toekomst. En voor deze toekomst wil BUBBLES zowel onze planeet als onze kinderen goed verzorgen. Tegenwoordig gebruiken we steeds meer chemische stoffen in het huishouden en deze komen vervolgens via het afvoerputje in het milieu terecht. Op een speelse en eenvoudige manier zal BUBBLES samen met zijn watervriendjes kids bewust gaan maken van wat er gebeurt met alles wat er ‘verdwijnt’ via het afvoerputje.

NATRUE GECERTIFICEERD
De verzorgingsproducten van BUBBLES zijn NATRUE gecertificeerd en bestaan voor 100% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en daar waar mogelijk van biologische teelt. Ze bevatten plantaardige oliën en natuurlijke actieve ingrediënten waaronder macadamia olie, zonnebloemolie, aloe vera en rozenwater. De samenstelling van de producten is volledig afgestemd op de gevoelige en nog kwetsbare kinderhuid en is mild reinigend en verzorgend voor huid en haar. De producten zijn ook geschikt voor baby’s.

www.bubblesbodycare.com

Spread the word, please. Thank you!

Interessant? Delen mag! :-)