Eerlijke en natuurlijke verzorging, ook op vakantie

Klaar om op reis te gaan? Veel mensen maken het zich tijdens hun vakantie graag makkelijk. En dat gaat vaak ten koste van de duurzaamheid. Wasbare luiers worden vervangen door wegwerpexemplaren, ecologische producten door standaard verzorgingsproducten uit de supermarkt. Maar dat is niet nodig. Het reissetje van Fair Squared is een handige meeneemverpakking met daarin 4 kleine flesjes en een pak condooms.

Een ideale verpakking voor onderweg dus. De flesjes zijn goed dicht te draaien en eventueel weer bij te vullen wanneer nodig.

 

Apricot shampoo

Verzorgt en herstelt je haar tot het weer glad en zacht is. De apricot komt van Pakistan en olijfolie van Palentine.

Vanilla shower gel

Heerlijke gel voor dagelijks gebruik, vooral ook voor de droge huid. Olijfolie is rijk aan vitamines, mineralen, essentiële vetten en antioxidanten.

Green Tea body lotion

In China wordt groene thee al jarenlang gebruikt vanwege de genezende eigenschappen. De groene thee komt uit India.

Apricot zonne-olie

Effectieve bescherming tegen de felle zon, maar ook de huid direct verzorgen. Kan voor sterk zonlicht worden gebruikt (factor 30).

Condooms (3 stuks)

Transparante en extra dunne condooms. Ze bevatten al een beetje glijmiddel. Normale breedte: 52 mm

 

Milieu informatie

Dit product bevat natuurlijke, vegane en eerlijk verhandelde ingrediënten. Fairtrade betekent betere handelsvoorwaarden voor boeren in ontwikkelingslanden. Zo kunnen zij investeren in hun bedrijf en leefomstandigheden voor een duurzame toekomst. Dat maakt dit product milieu- én mensvriendelijk.

Over Fair Squared 

Fair Squared is een alternatieve handelsorganisatie met het doel de ongelijkheid in wereldwijde handel terug te brengen. Dat doel is voortgekomen uit de ‘Make Poverty History’-campagne uit 2005. Via Oxfam en Amnesty International zijn de eerste producten gelanceerd, voornamelijk condooms handcrèmes en lipbalsems. Studenten in de UK hebben dat voortgezet en het merk gemaakt tot wat het nu is. Nog steeds onderscheidt Fair Squared zich van andere cosmeticamerken door enkel eerlijk verhandelde ingrediënten te gebruiken.

Alle producten zijn vrij van sulfaten en parabenen.

 

 

 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Spread the word, please. Thank you!

Interessant? Delen mag! :-)