Filament lampen: Segula Art Line maakt kunst van klassieke ballonnetjes

Geef toe: lampen zijn saai. De klassieke vorm van deze ballonnetjes is in jaren niet veranderd. Tot Segula besloot om ze te herinterpreteren.

Maak kennis met de Segula Art Line: een reeks moderne lampen met verrassende vormen. Noem ze gerust lichtsculpturen, want het zijn echte kunstwerkjes.

Artistieke ontwerpen

De Art Line van Segula bestaat uit een tiental verschillende ontwerpen. We zien de contouren van een vintage gloeilamp, een hartje, een spiraal, twee antennes en veel meer – de ene al wat opvallender dan de andere. Deze lampen zijn een leuke manier om jouw interieur een speelse toets te geven.

art line lampen

Filament Plus Technology

De creatieve vormen zijn mogelijk door de ‘Filament Plus Technology’. Dankzij een gepatenteerde productiemethode is Segula erin geslaagd om een lichtstrip te verwerken in een dun kunststof buisje.

Hoogwaardige materialen en een geoptimaliseerd thermisch beheer garanderen een lange levensduur van ongeveer 15.000 branduren. Bovendien zijn de lampen niet breekbaar en bestand tegen trillingen. Hierdoor kan je ze gebruiken voor diverse toepassingen.

segula-art-line

Combineer ze met naakte pendels

Naakte pendellampen – dat zijn eenvoudige fittings met een snoer – passen perfect bij de Segula Art Line. Zo gaat alle aandacht naar het ballonnetje. Bovendien is deze combinatie super trendy en lekker goedkoop!

Enkel mogelijkheden:

  1. Absinthe Kufaa (11 varianten)
  2. Muuto E27 (14 varianten)
  3. SLV Fitu (5 varianten)
  4. Nordlux Avra (4 varianten)
  5. Design for the People Funk (5 varianten)
  6. Design for the People Stripped

pendellampen-variaties

Spread the word, please. Thank you!

Interessant? Delen mag! :-)