Geef eens een duurzame cadeaubon

Een boekenbon of een CD-bon kennen we allemaal. Wil je eens een bon geven voor een origineler, meer duurzaam geschenk? We lijsten enkele ideetjes op voor een duurzame cadeaubon. Een cadeaubon brengt ook nog eens met zich mee dat je minder cadeaupapier nodig hebt. Ga je toch voor een ingepakt cadeau? Pak je cadeautje dan ecologisch in.

Een foto op hout

Met de cadeaubon van 24FotoOpHout of de bonnen van FotoOpHout.nl schenk je aan iemand de kans om een mooie herinnering te vereeuwigen op prachtig duurzaam hout.

Bamboe ondergoed, sokken of t-shirts

Verras je amigo met duurzaam ondergoed, t-shirts of sokken en schenk hem/haar een cadeaubon van Bamigo.

Biowijntjes

Je geniet nog meer van wijn als je weet dat hij duurzaam en biologisch is. Bij By The Grape vind je wijnbonnen in diverse prijsklassen.

Alles om zelf bier en wijn te maken

Wil je jouw vrienden of familie aanzetten tot het brouwen van ecologisch bier of het maken van biowijn? Schenk hen dan een cadeaubon van Brouwland en wie weet mag je binnenkort wel eens gaan proeven.

Tuincadeautjes

Bent u op zoek naar het tuincadeau? Kies dan voor de cadeaubon van Compleet Groen.

Duurzame en ecologische kinderspullen

Met de cadeaubon van Greenjump kies je helemaal zelf je bedrag. De mogelijkheden van de ontvanger zijn quasi eindeloos: van veilig speelgoed over beddengoed en woonaccessoires tot kinderkleding en wasbare luiers… En nog veel meer!

Belgische streekproducten

Ken je iemand die graag lekker eet of snoept? Laat hem of haar met een cadeaubon dan kiezen uit het uitgebreide aanbod van Streekmarkt.be.

Een gezond geschenk

Met de cadeaubon van Unlimited Health kan men kiezen uit het uitgebreide aanbod verzorgingsproducten, boeken, cd’s, drankflessen, blenders, juicers, …

 

Meer artikels in het dossier duurzaam feesten.

Op zoek naar meer duurzame cadeautips? Snuister door ons overzicht cadeauwebshops.

 

Spread the word, please. Thank you!

Interessant? Delen mag! :-)