Handig Goed zet woonaccessoires in de kijker

Elke dag gaat Jessica van Handig Goed op zoek naar nuttige gebruiksvoorwerpen die – bij voorkeur- op een duurzame of verantwoorde wijze zijn geproduceerd en het leven een beetje leuker maken. Ze wil haar bijdrage aan de enorme hoeveelheid afval beperken en verkoopt dus praktische gebruiksartikelen die lang meegaan, van gerecycled materiaal zijn of weer hergebruikt kunnen worden. Of gewoon gerepareerd natuurlijk. Net als vroeger. Enkele producten in de kijker:

Compost emmer of luieremmer

Emaille luieremmer, compostemmer of afvalemmer. De ideale opberger die een leven lang mee gaat! Inhoud 12 liter. In zwart met witte spikkeltjes of wit met zwart biesje. 28 cm hoog.

Prijs € 34,95

 

Nostalgische toiletborstelset

Iets anders in het kleinste kamertje? Dit is een leuke nostalgische toiletborstelset van hoogwaardig emaille. De kan is wit geëmailleerd met een zwart biesje en handvat. De borstel is gemaakt van beukenhout en natuurlijke vezels. Deze zijn ook apart verkrijgbaar. Emaille is een zeer duurzaam materiaal

Staat leuk in een landelijk gestyled toilet  en heeft een handig oor om het geheel op te pakken.  Prijs € 30,80 per set.

r

Egg Skelter

Bewaar je eieren handig met deze Egg Skelter. En je wilt altijd het ei pakken wat als eerste op moet. In dit eierrekje passen 24 eieren. Je vult het aan de bovenkant bij en pakt de eieren die je nodig hebt aan de onderkant. Zo heb je altijd het eitje bij de hand wat het eerste op moet.  Gemaakt van metaal, in diverse kleuren gespoten. Geproduceerd in Devon, Engeland. Leuk en handig op het aanrecht. € 23,70

Verkrijgbaar in 6 kleuren: Zwart, crème wit, geel, donkergroen, rood en lichtblauw.

 

Bolwasknijpers

Oma gebruikte ze al en ze zijn nog steeds heel handig. Onovertroffen bolwasknijpers van onbehandeld beukenhout uit duurzaam beheerde bossen. Deze wasknijpers houden de was stevig aan de lijn als die buiten hangt. Ook bij windkracht 7! Een pakje van 25 stuks kost € 5,25..

Spread the word, please. Thank you!

Interessant? Delen mag! :-)