Organic Farm buddies, veilige en ecologische knuffels

Knuffels zijn zeer belangrijk voor kinderen. Een knuffel is het beste maatje, een vriend met wie ze alles delen. Die zorgt voor geborgenheid – een gevoel wat kinderen nodig hebben om te ontspannen en uit te rusten. Die er voor ze is en waar ze samen nieuwe dingen mee ontdekken.

Of je nu beste vrienden bent met Frenchy Fox, Skippy the Frog of Super Go-T….ze staan altijd allemaal voor je klaar om met je te spelen en bezorgen je elke dag weer een lach.

De knuffels van Apple Park zijn niet alleen veilig voor de kleintjes, maar zijn ook goed voor Moeder Natuur. Alle organische materialen voldoen aan internationale biologische normen: * GOTS, *Oeko-Tex Standaard, * Bevatten geen schadelijke chemische kleurstoffen, syntetische pesticides, PVC of polyster vullingen, * de verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled papier en bedrukt met soja inkt.

 

Apple Park

De naam “Apple Park” staat voor de idealen die het merk definiëren. Het woord “appel” staat voor een nieuw begin, de levenscyclus, de natuur, liefde, nieuwsgierigheid en opleiding. “Park” refereert naar een plek waar de mens samenkomt met de natuur met als doel deze te beschermen.

De missie van Apple Park is uniek speelgoed ontwerpen, waar kinderen zich aan hechten en dat stimuleert, op basis van organische, duurzame en gerecycleerde materialen. Veilig voor kinderen, beter voor het milieu en helemaal groen…

Een missie waar Coozaa helemaal achter staat en graag steunt.

Bron: Coozaa

Spread the word, please. Thank you!

Interessant? Delen mag! :-)