Ethis Verzekeren ondersteunt persoonlijke ontplooiing via OWC

De hedendaagse samenleving wordt onderdrukt door stress en prestatiedruk. Gelukkig zijn er de dag van vandaag uitzonderingen. Het OWC is een uitzonderlijke organisatie. Met behulp van onder andere verzekeringsmakelaar Ethis, organiseren zij jaarlijks talloze uiteenlopende cursussen.

Persoonlijke verrijking

Het Oost West Centrum is niet zomaar een organisatie die cursussen aanbiedt. Hun opleidingen zijn zeer uiteenlopend. Het gaat van Tai Chi voor beginners tot plantaardige kooklessen. Kortom: voor elk wat wils. De nadruk ligt steeds op persoonlijke verrijking en het tot rust komen van de mens. Alle persoonlijke ballast even loslaten en ontspannen. Maar daar stopt het verhaal niet. Duurzaamheid is een prioriteit voor OWC.

Verder blaakt de organisatie ook nog eens van professionaliteit. Ze hebben een heleboel professionele lesgevers met bakken ervaring. Ze zij gelokaliseerd in Antwerpen voor hun niet-residentiële cursussen. Daarnaast hebben ze in Orval een eigen residentieel centrum in het hartje van de natuur, volledig afgesloten van het bedrijfsleven en de drukke samenleving.

Dit alles kunnen ze realiseren met de steun van enkele sponsors. Een van het is Ethis Verzekeren. Dit kantoor schenkt jaarlijks 10 procent van haar commissie aan goede doelen.

Ethis verzekeren is er ook voor u

Wilt u ook met uw verzekering een goed doel steunen? Neem dan contact op met Ethis en stel een goed doel voor, of kies er een uit de bestaande lijst van organisaties. Bent u actief in een organisatie met een maatschappelijke waarde en wenst u zich te laten sponsoren door Ethis? Neem contact op en uw organisatie wordt toegevoegd aan de lijst waaruit verzekeringnemers kunnen kiezen.

 

Spread the word, please. Thank you!

Interessant? Delen mag! :-)