Neleman, partner van gezondverstandig

Neleman wijnen zijn gemaakt met pure liefde. In Valencia, de stad waar Derrick Neleman zijn hart verloor. Het klimaat in deze regio is uitermate geschikt voor een select gezelschap inheemse druiven. Druiven die door de jaren heen qua smaak alleen maar beter zijn geworden. Dat geeft onze wijnen hun unieke karakter.

En net als Valencia houden wij van de combinatie traditie en design. De traditie van wijn maken. Het design van onze wijnflessen, ontworpen door jonge, veelbelovende designers uit de hele wereld. Zo geven we het verhaal van onze wijnen een extra dimensie. Dit maakt ze perfect voor mensen die met liefde wijn willen drinken.

Alle Neleman wijnen zijn gecontroleerd en gecertificeerd biologisch. Alleen de allerlekkerste biologisch geteelde druiven gaan in onze flessen, nadat ze in de wijnkelder op de voorgeschreven wijze tot wijn zijn gemaakt. Alle Europese regels over (geen) gebruik van chemicaliën, kunstmest, vinificatie, sulfiet, wijze van conservering en botteling etc.) worden gerespecteerd.

Alle Neleman wijnen zijn CPC gecertificeerd. Wij planten bomen om onze CO2 uitstoot te compenseren.

voorstelling bedrijf met links

neleman logo

Sectoren: wijn

Webshop:  www.neleman.org

Artikels over deze shop:

Fout: View e8b40e4a0e bestaat mogelijk niet