Duurzaam shoppen voor je bedrijf

Ecologische kantoorartikelen voor jouw duurzaam bedrijf.

Ecotone levert kantoorartikelen en een complete range scherp geprijsde tonercartridges voor vrijwel alle bekende merken laserprinters. Onze compatible cartridges zijn gereconditioneerd, dat wil zeggen weer op en top geschikt gemaakt voor hergebruik. Met Ecotone print u duurzamer en voordeliger. Onze prijzen liggen gemiddeld 30% lager dan de tonercartridges van de printerfabrikanten. De kwaliteit van de prints is voor de meeste toepassingen zeer ruim voldoende. Ecotone levert al meer dan 30 jaar printer cartridges voor de meeste printers.

 

One.com is een innovatieve leverancier van webhostingdiensten. One.com (B-one) werd in 2002 opgericht in Denemarken en is nu een van de meest toonaangevende ondernemingen in Europa voor wat betreft de bemiddeling van domeinnamen en de verkoop van webhostingdiensten.

Wist u dat bij One.com uw website op windenergie draait? Dat doet het. Alle websites die One.com host, staan op servers die enkel op windenergie draaien.

Waarom zijn windmolens beter voor het milieu? Omdat windmolens 100% duurzame energie produceren, uit natuurlijke bronnen.

 

Trendyard is dé webshop in tuin- en woonartikelen waarin dé Trends per seizoen bij elkaar worden gebracht. Trendyard staat voor het aanbieden van kwalitatief duurzame producten die zich onderscheiden door middel van vormgeving, kleur en gebruiksgemak. De opbouw van de geselecteerde producten zorgen voor een complete invulling voor zowel in huis als buiten huis.

 

Jouw webshop in dit overzicht? Meld je webshop aan!