Shop je duurzame vakantie

Boek hier de leukste duurzame ecologische vakanties.

Het Betere BoerenBed is een vorm van langdurig, milieubewust toerisme en voert zijn gasten terug in de tijd, terug naar de basis en de belangrijke dingen in het leven in harmonie met de natuur.

Het Betere BoerenBed biedt verblijfsrecreatie aan gezinnen met kinderen die bewust zoeken naar kwaliteit en kleinschaligheid. In een ‘kant en klare’ comfortabele accommodatie waarbij beleving en ervaring voorop staan. Bewust vakantie vieren in het natuurlijke ritme van het buitenleven, op een (kleinschalig) agrarisch bedrijf waar de boer/boerin een gedreven en betrokken rol spelen bij het wel en wee van het landelijk gebied.

 

Een FarmCamps boerderijvakantie: dat is logeren in een luxe safaritent bij de boer.
zijn kindvriendelijke, natuurlijke familiecampings op werkende boerderijen. Logeren met vrienden, familie en collega’s in luxe safaritenten; Glamping op en top! FarmCamps is het alternatief voor grootschalige bungalow en stacaravan parken en campings waar men zijn eigen tent, caravan of camper moet meebrengen.

FarmCamps zijn kleinschalige, intieme boerderijen met veel rust en ruimte. Kinderen kunnen spelenderwijs het boerenleven verkennen, boerderijdieren verzorgen en onwijs lekker buitenspelen. Hutten bouwen, vissen, skelteren, klimmen en klauteren op tractor banden, slingeren in de hooi en bij warm weer lekker spetteren onder de sproeiers!

 

Kom Genieten & Ontdekken bij De Lemeler Esch; een middelgrote eigentijdse natuur camping bij Ommen in Nederland, bijzonder gelegen aan de Lemelerberg in Lemele met luxe voorzieningen. De camping biedt naast basis- en comfortplaatsen ook camping plaatsen met privé sanitair. Geen eigen kampeermiddel? Kies dan één van de comfortabele accommodaties.

Kinderen gaan op ontdekkingstocht in het speelbos, spetteren in het verwarmde buitenzwembad en sluiten de dag af bij het verhalenvuur in het buitentheater waar iedereen na afloop een broodje of marshmallow mag maken. Ga samen op ontdekkingstocht door het land van De Lemeler Esch en geniet samen van rust, ruimte en natuur.

 

Jouw webshop in dit overzicht? Meld je webshop aan!