Zeven tips voor gezond afvallen

We vallen maar meteen met de deur in huis: gezond afvallen heeft niets met diëten te maken, maar met het veranderen van je mindset en levensstijl. Gezond leven is geen straf, maar iets leuks! Ontwikkel een passie voor gezond eten en leven. Minder eten zorgt voor een zeurend hongergevoel. Laten we daarom méér gaan eten… van de juiste voeding: pure, biologische ingrediënten, minder koolhydraten en meer vetten.

En … combineer dit met genoeg beweging. Dat hoeft niet in de sportschool: ga naar buiten! Wandel, snuif regelmatig bos-, en zeelucht op, pak de fiets, bedrijf de liefde, ontspan en geniet. Want een àndere dikmaker is namelijk stress. Die zorgt voor plotse insulinepieken, waardoor je vaker honger krijgt én je lichaam meer vet gaat opslaan.

7 tips voor gezond afvallen, zonder dieet en mét een happy smile

  1. Anima Mundi Fat Belly

Wanneer er een té grote aanvoer is van belastende stoffen voor je lichaam zoals verzadigde (trans)vetten, verteren gal en lever dit steeds moeizamer. In dat geval is een krachtig reinigende tonic met onder meer kurkuma en garcini cambogia zeer welkom om overtollig buikvet sneller te laten verbranden.

  1. Anima Mundi Green Coffee Bean

Groene koffiebonen zijn pure, ongeroosterde koffiebonen, die nog alle aanwezige antioxidanten en chlorogeenzuur bevatten. Een ‘anti-aging’ oppepper die ons metabolisme verhoogt en de vetverbranding boost. Hierdoor krijgen we ook meer energie.

  1. Maak van je ontbijt je favoriete maattijd met de 7AM ontbijtboxen

7AM is o.a. een biologisch, raw, vegan en glutenvrij ontbijt, in eigen atelier verwerkt en verpakt als ontbijtbox. 7am helpt je om je ontbijt je favoriete maaltijd van de dag te laten worden! Alle ingrediënten die je nodig hebt om goed te eten en gezond te leven, zitten in dit ontbijt. Kortom, dit is de ultieme start van je dag!

  1. Boek: Eet goed, dat doet je goed van Chantal Voets

Chantal Voets  is een gepassioneerde foodie pur sang. De inzichten die ze verzamelde op haar vele ontdekkingsreizen door de keukens van de wereld, bundelde ze in een kookboek. Je voelt de liefde en wens om gezondheid te delen en krijgt ZIN om lekker en gezond te koken

  1. Boek: Puur Pascale 2 van Pascale Neassens

Pascale Naessens verafschuwt diëten, maar is dol op pure voeding en daarvan genieten in goed gezelschap. De kern van de zaak? Geen suiker eten, maar wel veel vet. En: meng geen koolhydraten met eiwitten.Alles mag je eten, zolang je maar de juiste combinaties maakt.

  1. Detox met Kotobuki matcha theevan Amanprana

Matcha ken je als de felgroene groene thee, supergezond door de grote hoeveelheid antioxidanten en chlorofyl. Een krachtige detoxer, die afvalstoffen op een natuurlijke manier uit het lichaam verwijdert. Ook bevat Matcha het actieve bestanddeel EGGG dat het metabolisme stimuleert en het lichaam sneller vet laat verbranden.

  1. Verschillende biologische Sonnentor Kruiden en specerijen die helpen met afvallen 

Een aantal voorbeelden van kruiden en specerijen die de spijsvertering en vetverbranding bevorderen en/ of ontgiften zijn: komijnzaad, kaneel, cayennepeper, gemberoregano, kurkuma, mosterdzaad, kruidnagel, paprikapoeder, peterselie, venkelzaad en munt.

Bron: Amanvida

Spread the word, please. Thank you!

Interessant? Delen mag! :-)