Case: LED-relighting van bankfilliaal

ING Oud-Turnhout is een mooi en modern bankfiliaal met verschillende kantoren en een vergaderzaal. Dit ING-kantoor werd gerelight door LEDsky. Vooral de korte levensduur van de oude lampen en de verouderde look van de TL-armaturen gaven de doorslag om naar LED over te schakelen.

De filiaalhouder koos om de bestaande inbouwspots te behouden en enkel de lichtbron te veranderen (68x G24Q-lampen werden vervangen door de LED versie). In de burelen en vergaderzaal werden de TL-armaturen wel vervangen door LED panelen. Deze passen perfect in het systeemplafonds (en zijn bovendien heel snel te installeren).

De omschakeling gebeurde door een LEDsky Certified Installer en nam iets meer dan één dagbeslag. Belangrijk voor een kantoor waar dagelijks veel volk over de vloer komt.

Alex Cauwenberghs, filiaalhouder, is zeer tevreden over de geleverde diensten van LEDsky. Er werd een lichstudie gemaakt om de ideale lichthoeveelheid te berekenen op de verschillende werkvlakken. “Na de omschakeling moesten we ons wel aanpassen aan de verhoging van de lichtintensiteit”, zegt Alex. “Maar eigenlijk hebben we jaren gewerkt met te weinig licht en dat is nu opgelost.”

Spread the word, please. Thank you!

Interessant? Delen mag! :-)