Duurzaam Sinterklaascadeau met Organic Farm Buddies (giveaway!!!)

Sinterklaas komt er aan en we worden nu al overspoeld door reclame voor allerhande plastic prullen (lees hier waarom je dat beter vermijd). Toch is er ook in de speelgoedsector steeds meer ruimte voor ‘gezond’ en duurzaam speelgoed, ook voor een duurzaam Sinterklaascadeau. Dat weten ze bij Fairplace maar al te goed. Zij trekken al zes jaar resoluut de kaart van duurzaam speelgoed. Ze stuurden ons een pakketje Organic Farm Buddies die wij mogen weggeven.

DOE HIER MEE EN MAAK KANS OP ORGANIC FARM BUDDIES!

Waarom Fairplace kiest voor de duurzame knuffels van Organic Farm Buddies? 

“Ieder kind is wel verzot op één of andere knuffel. Na een tijdje is die dan ook onmisbaar. Kinderen nemen die knuffel echt overal mee naar toe. Wij vinden het belangrijk ook te kunnen kiezen voor duurzame knuffels, want eerlijk gezegd, hoe zo’n knuffelbeer van de op kermis soms gevuld wordt, daar durven wij niet aan denken”, zegt Christophe Toye van Fairplace.

“Daarom kiezen we graag voor de Organic Farm Buddies van Apple Park, een Amerikaans bedrijf uit San Francisco. Hun ‘Green Promise’ zegt het al helemaal: ‘ Safe for children, better for the environment, and always beautifully green.'”

Green Promise van Organic Farm Buddies

Dat betekent dat de knuffels van Organic Farm Buddies gemaakt worden volgens de hoogste ecologische standaarden. Ze gebruiken alleen maar GOTS-gecertificeerd textiel en de knuffels bevatten geen toxische stoffen, geen ftalaten, geen PVC en ook geen kleurstoffen die toxisch zouden kunnen zijn.

Daarenboven is de verpakking altijd gemaakt uit gerecycleerd karton en bedrukt met inkt op natuurlijke basis.

En zijn ze ook leuk?

“Tuurlijk, anders zouden ze niet in ons aanbod passen, want wij hebben alleen maar leuk speelgoed. De knuffels zien er uit als maffe dieren, een ballerina-muis, een superheld of een judo-big en ze voelen ook lekker zacht aan. De vulling is gemaakt van soepele maïsvezels.”

“En er zijn niet alleen knuffels. De Farm Buddies zijn er ook als ronde rammelaar, als knuffeldoekje, als speeldoek en als cadeauset voor de geboorte. Keuze genoeg dus om een duurzame knuffel als trouwste vriend van je (klein-)kind te geven. “

“Mogen we er ook nog bij vertellen dat duurzaam niet hetzelfde is als duur? Vele mensen denken nog dat je stukken van mensen betaalt om een duurzaam speeltje te kunnen kopen. Niks is minder waar, zeker niet in het geval van de Organic Farm Buddies.”

Spread the word, please. Thank you!

Eén gedachte over “Duurzaam Sinterklaascadeau met Organic Farm Buddies (giveaway!!!)

 • 11 november 2019 om 11:26
  Permalink

  Ik ben lieve kleine Arthur,
  Zes maanden oud…
  En ik kijk bijna nooit zuur! ❤️

  In mijn prille leven was ik tot nu toe heel erg flink,
  Mama en papa horen me zelden huilen…
  Ok, misschien soms wel een keertje ‘s avonds,
  Maar dan wil ik enkel in hun armen schuilen ❤️

  Ik ben soms wel eens angstig,
  Vooral als ik mensen niet herken.
  Maar dan neemt mama mij dicht bij haar,
  En weet ik dat ik veilig ben ! ❤️

  Als kleine spruit is het niet altijd even gemakkelijk hoor, dat begrijp je hopelijk wel…
  Iedereen wil me knuffelen en kussen…
  Ik ben dan ook een klein fotomodel ?

  Zingen en tekenen kan ik nog niet…
  Maar je krijgt van mij wel een dikke zoen,
  Krijg ik van jullie dit leuke Cadeautje?
  Veel liefs Arthur, de kleine kapoen ❤️

Reacties zijn gesloten.

Interessant? Delen mag! :-)