Fold van Puik: vindingrijke tafel voor modern interieur

Praktisch en tevens een lust voor het oog. Dat is de nieuwe Fold tafel van Puik. Deze tafel combineert de rustige uitstraling van kwalitatief eiken met stalen poten in wit of zwart. De ideale tafel om met het hele gezin aan te eten, te borrelen of gezellig spelletjes te doen. De Fold tafel wordt gelanceerd tijdens ShowUP op 4 en 5 februari aanstaande in het EXPO Haarlemmermeer.


Origami-stijl tafelpoten

Fold heeft een eikenhouten tafelblad en dankt zijn naam aan het ‘gevouwen’ stalen voetstuk. Het laser-gesneden stalen frame bestaat uit acht individuele delen die samengevouwen zijn in origami-stijl. Dit zorgt voor een elegant geheel en een indrukwekkende afwerking. Met deze veelzijdige uitvoering en zijn eigentijdse stijl past de Fold tafel in elk interieur.

De tafel is ontworpen door Bas Vellekoop en verkrijgbaar in twee afmetingen: 240x100x75 cm en 200x95x75 cm. Het tafelblad is gemaakt van FSC gecertificeerd eiken en de stalen poten zijn er in een witte en zwarte uitvoering. Hiermee stel je zelf jouw favoriete tafel samen. Fold is te koop vanaf € 1850.

Puik – the dutch touch

Dutch design teruggebracht tot een collectie van essentials. Een smaakvolle lijn meubels en accessoires van de beste Nederlandse ontwerpers. Puik selecteert, coproduceert, presenteert en levert direct van de bron. Om je huis te verlevendigen of je werkplek meer pit te geven. Elk item is origineel, verantwoord geproduceerd en gemaakt van eersteklas materiaal.