Glamping, één met de natuur in alle luxe

Wat is glamping? Het is een afkorting van de term ‘glamorous camping’. Bij kamperen op de camping denk je vaak aan een tentje, luchtbedden, gasstelletje en gemeenschappelijke douches. Bij Het BoerenBed dachten ze: dat kan beter! Je ervaart het knusse gevoel van kamperen, maar met de luxe van een cottage. Geen stress van een tent opzetten, lekke luchtbedden of met een rol wc-papier onder de arm de halve camping over, maar heerlijk genieten van goede matrassen, een complete keuken en een privé-douche en toilet!

*Let op: bij elke accommodatie beschik je over een privé toilet, maar alleen bij de HeerenBoer Tenten en de Houten Vakantiehuisjes beschik je over een privé douche. Bij de BoerenBed Tenten en de 10 Persoons Tent neem je een luxe warme douche in de gemeenschappelijke doucheruimte op de boerderij.

Sfeervol koken tijdens een glamping avontuur op de boerderij

In de BoerenBed accommodaties creëer je warmte door middel van de houtkachel, die midden in de tent staat. ’’s Morgens zet je de kachel aan met houtblokken en kun je genieten van de warmte die zich geleidelijk door de tent verspreid. Bak of kook je eitjes en zet een kopje thee bovenop de houtkachel; deze fungeert namelijk tevens als fornuis! Voor een heerlijk vers kopje koffie in de ochtend kun je zelf je koffiebonen malen in de koffiemolen. In de BoerenBed keuken vind je verder alles wat je nodig hebt: pannen, mokken, glazen, een fluitketel, borden, bestek, etc. Op elke boerderij is er een boerderijwinkeltje aanwezig, hier kun je de standaard boodschappen vinden als melk, boter, eieren, groenten en fruit, wijn, pasta, olie en koffie. ’s Avonds kun je opnieuw de houtkachel gebruiken om de avondmaaltijd te bereiden óf kies ervoor om lekker buiten te koken op je eigen barbecue!

Heerlijk slapen in een glamping tent met de hele familie

Het interieur bestaat uit een rustieke eethoek, bank en koelkist. De tent wordt door middel van kaarsen verlicht, wat zorgt voor een warme gloed en een sfeervol plaatje. Je kunt de kaarsen op diverse plekken in de tent ophangen aan de speciale haken. Wanneer je ’s nachts naar het toilet moet, neem je de olielamp mee. Op de bedden liggen lekkere dikke hoge kwaliteit matrassen en dekens van Texelse wol, speciaal geproduceerd voor het BoerenBed! Lees meer over het BoerenBed gevoel.

Ontdek het Boerenbedgevoel tijdens een glamping vakantie. Wat is het verschil tussen Boerenbed en Collection?

Tijdens je verblijf in een luxe tent op de BoerenBed locatie kun je naast genieten een kijkje nemen in de wereld van de boer. Je kunt ook kiezen voor een Collection locatie, op een BoerenBed Collection locatie draait alles om puur genieten. Een bijzondere vakantie met familie of vrienden op een exclusieve locatie, zonder poespas. Op een BoerenBed Collection locatie vinden er geen reguliere BoerenBed activiteiten plaats zoals bijvoorbeeld de Pizza Avond en de boerderijtoer. Inclusief bij de BoerenBed Collection Tent zijn het gebruik van de (gezamenlijke) douches, een startpakketje, dekens en kussens, parkeren en eindschoonmaak. Dus géén bedlinnen, handdoeken, boerderijwinkel, Pizza Avond en eieren rapen.

Spread the word, please. Thank you!

Interessant? Delen mag! :-)