Mobilhome verhuren, makkelijk en het levert flinke spaarcent op!

Heb jij een mobilhome waarmee je een paar keer per jaar de wijde wereld in trekt? Fantastisch hé? Maar, heb je er weleens bij stilgestaan (pun intended) dat een een stilstaande mobilhome best een dure grap is? Je investering rendeert niet. En dat terwijl je per week al snel 750 euro kan verdienen. Hoe? Je mobilhome verhuren aan particuliere vakantiegangers. Dit geldt overigens ook voor caravans.

Is je camper verhuren rendabel? Vraag vrijblijvende info!

Veel mensen staan er niet bij stil hoeveel geld ze mislopen door hun mobilhome stil te laten staan, terwijl het toch een flinke investering is. In het slechtste geval betalen ze nog extra geld voor een staanplaats als ze zelf geen garage hebben. Er zijn nochtans genoeg mensen die een caravan of mobilhome willen huren om met vakantie te gaan.

Mobilhome verhuren: dos and don’ts

Bepaal de beschikbaarheid van je mobilhome

Het laatste wat je wil is natuurlijk dat je zelf je eigen mobilhome niet meer ter beschikking hebt voor je eigen vakantie. Bepaald daarom duidelijk vooraf wanneer je je mobilhome wil verhuren, en wanneer niet.

Je mobilhome verhuren aan betrouwbare huurders

Je mobilhome heeft flink wat geld gekost en je wil natuurlijk dat hij in goede handen terechtkomt. Liefst heb je een huurder die met respect omgaat met de eigendommen van een ander. Helaas kan je niet altijd iedereen zomaar op zijn woord geloven. Daarom worden huurders best vooraf gescreend. Je mobilhome verhuur je daarom best via een officieel verhuurplatform. Je camper verhuren via Camptoo? Dan ben je zeker dat er een grondige screening gebeurt (op basis van rijbewijs, betalingsachterstanden, schadeverleden, …)

Mobilhome verhuren verzekering

Zorg voor een goede verzekering. Het zal zowel voor jou als voor de huurder een geruststelling zijn als je weet dat je mobilhome goed verzekerd is. Nog een reden om te verhuren via een officieel verhuurplatform. Zij nemen een groot deel van de mogelijke kopzorgen voor hun rekening.

Borg

Voorzie een door de huurder te betalen waarborg. Die kan je in geval van kleine schade of het ontbreken van zaken in de inventaris gebruiken om deze tekortkomingen te bekostigen. Als je via een verhuurplatform werkt, wordt deze borg automatisch geregeld en hoef jij er niet van wakker te liggen.

De overdracht

Tijdens de overdracht komt de huurder jouw mobilhome ophalen. Je geeft daarbij een korte uitleg over alle aanwezige zaken en mogelijke aandachtspunten. Best voorzie je een overdrachtsformulier. Bij een verhuurplatform is dat standaard.

Na de verhuur

Als je mobilhome weer terug is, check je of er geen schade is en of er geen zaken ontbreken.

Mobilhome verhuren via platform: veilig, betrouwbaar en rendabel

Je kan je mobilhome natuurlijk particulier verhuren, maar dan sta je zelf in voor alles: promotie, administratie, screening kandidaten, verzekering, …

Als je echt op je twee oren wil slapen, verhuur je best via een officieel verhuurplatform. Zij nemen een heel groot stuk van het werk uit handen en je bent zeker dat alles in orde is. Het enige dat jij moet doen is op de dag van de overdracht de huurder ontvangen en de nodige uitleg geven.

Begin vandaag nog met geld verdienen door je mobilhome te verhuren en vraag vrijblijvend info!

https://www.youtube.com/watch?v=su9JZ_1o7IU&feature=emb_logo