Knuzz: dekentjes en accessoires van gerecyclede jeans

Met de koude temperaturen buiten is het heerlijk om lekker op de bank weg te kruipen onder een warme deken. Alleen veel dekens zijn zo klein dat je voeten er onderuit komen. Frustrerend! Daar hebben de zussen Eliane en Zefanja iets op bedacht. Zij ontwerpen originele woondekens die niet alleen super zacht zijn, maar ook extra lang. Klaar voor een warme winter!

De dames van Knuzz maken dekens en plaids waarbij kwaliteit en comfort voorop staan. Dit idee ontstond omdat ze zelf geen leuke dekens konden vinden die aan hun wensen voldeden. “De plaids waren te saai, te dun, te kort en pasten niet bij ons interieur”, vertelt Eliane. Ze lieten hun creativiteit erop los en daaruit is deze mooie lifestyle-collectie ontstaan. De dekens zijn verkrijgbaar in leuke prints, bonte kleuren en rustige effen kleuren. Naast de XL-variant is er ook collectie kinderdekens.

Zachte en extra lange dekens

Een vereiste voor Eliane en Zefanja is dat de dekens extra lang, superzacht en warm zijn, zodat je er heerlijk onder kunt wegkruipen. Daarom is de onderkant gemaakt van teddy of zachte fleece. De bovenkant van de deken moet matchen bij het interieur. Omdat er zoveel verschillende smaken zijn, is het aanbod van Knuzz heel breed. Zo is er altijd dé perfecte deken bij die aansluit bij jouw wensen! Bijzonder is dat alle woondekens met de hand worden gemaakt. Van elk product is er daarom slechts één verkrijgbaar, waardoor je altijd een uniek exemplaar in huis haalt.

Accessoires van gerecyclede jeans

Naast woondekens maken de zussen originele tassen en sjaals. Deze worden stuk voor stuk met de hand gemaakt, waardoor geen product hetzelfde is. Dat deze modeaccessoires worden gemaakt van gerecyclede (spijker)broeken maakt ze extra bijzonder. Oude broeken worden omgetoverd tot praktische tassen en hippe sjaals. Een prachtige manier om een bijdrage te leveren aan het milieu. En er is ook nog iets leuks om naar uit te kijken. Het merk voegt binnenkort hippe kussenhoezen toe aan het assortiment. Niet de saaie hoezen zoals we ze kennen, maar met een verrassende twist. Gemaakt op een manier zoals alleen Knuzz dat kan doen; dus lekker anders met kant, band en lint.

Over Knuzz

Zussen Eliane en Zefanja besloten hun creativiteit te bundelen en ontwerpen hippe dekens en plaids. In effen kleuren of met een leuke print, altijd afgewerkt met een band of kant. Dit maakt het dat de producten net even anders zijn en hun eigen karakter krijgen. Kwaliteit en originaliteit staan altijd voorop. Daarom zijn de dekens super zacht en lekker groot en is er van elk product slechts één verkrijgbaar. Naast dekens en plaids bevat het assortiment tassen, sjaals en accessoires.