Vegan verzorgingslijn SELF is nu dermatologisch getest en goedgekeurd

Nooit eerder hadden zoveel mensen last van huidirritatie, roodheid, gevoeligheid, jeuk, (chronische) huidproblemen. En dat is niet zo raar. Onze moderne huid krijgt het vandaag namelijk zwaar te verduren. Luchtvervuiling, UV-straling, stress, computer- en smartphoneschermen, droge lucht, ongezonde voeding… zetten je huid behoorlijk onder druk. Verderop in dit artikel lees je hoe je SELF zelf kan uittesten én daarbij zelfs een cadeautje kan krijgen!

Gevoelige huid

“Wie ons een beetje kent, weet dat SELF ontwikkeld is met de gevoelige huid in gedachte. Na jarenlang ‘op de sukkel’ met de eczeemhuid van mijn dochter Michelle, besloot ik zelf op zoek te gaan naar een remedie… De geboorte van SELF!”, zegt oprichtster Isabelle Ulenaers.

Michelles eczeemklachten zijn onder controle. En gelukkig is zij niet de enige die het verschil merkt. Van onze klanten horen we dagelijks hoe SELF hen helpt om hun huid gezond te houden. 

Logische stap

“En toch verlangden we naar meer: een objectieve, wetenschappelijk onderbouwde test die zwart op wit bewijst dat onze producten écht lief zijn voor de gevoelige huid”, klinkt het. “De beslissing om onze producten dermatologisch te laten testen was dus de volgende logische stap.” 

Benieuwd naar hoe zo’n test in zijn werk gaat? Lees HIER verder.

Zelf ontdekken mét een cadeautje?

Nieuwsgierig naar de voordelen van een natuurlijk verzorgingsritueel? Test de compatibiliteit van SELF met jouw huid en zie zelf het resultaat. Als een kleine cadeautje van SELF, ontvang je een gratis konjacspons voor elke aankoop ter waarde van 75€. Gebruik de code GEZONDEHUID, geldig tot 15 maart 2020.

Spread the word, please. Thank you!

Interessant? Delen mag! :-)