Een foto op hout geeft leven aan je woning of kantoor

Uw mooiste foto op hout afdrukken. Een print op hout geeft een sfeervolle en unieke weergave van uw foto. Het printen gebeurt rechtstreeks op duurzaam en FSC gecertificeerd hout. Uw foto wordt niet met witte inkt geprint waardoor het wit in uw foto vervangen wordt door de natuurlijk kleur van het hout. Dit proces geeft een natuurlijk en warm effect aan uw foto. De gebruikte inkten zijn transparant waardoor de afdruk een voelbare en zichtbare houttekening behoudt.

Houtsoorten

Vurenhout

Een foto printen op vurenhout is altijd net even anders. Door de prachtige houtstructuur en de duidelijk zichtbaar aanwezig noesten van het hout krijgt uw foto een prachtig, warme en robuuste uitstraling.

Vurenhout met Whitewash

Een foto op vurenhout white wash valt doorgaans het meest in de smaak. Waarom? Omdat de witte laag over het vurenhout zorgt voor het behoud van de prachtige diepe kleuren van de foto, waarmee de foto krachtig wordt neergezet. Mede door de zichtbare nerven en noesten van het vurenhout, maakt een foto op vurenhout white wash een uitzonderlijk product, dat iedere wand bijzonder maakt

Berkenplex

U wilt wel een prachtige foto op hout, maar dan zonder de zichtbare naden en met weinig noesten? Dan kiest u voor een foto op berkenplex! Het berkenplex geeft uw foto een natuurlijke uitstraling, door de gelige kleur die het hout bevat. Hiermee is een foto op berkenplex een zeer voordelige keuze. Berkenplex is kwalitatief stukken beter dan multiplex.

Larikshout

Bent u op zoek naar een fotoprint op hout voor buiten? Kies dan voor foto op larikshout! Omdat larikshout donker van kleur is, kan dit van invloed zijn op de kleuren van uw foto. Wit wordt bijvoorbeeld niet geprint op dit houtsoort. Wilt u het wit in uw foto behouden? Kies dan voor foto op larikshout Whitewash. Tevens adviseren wij u voor een langere levensduur, uw foto op larikshout onder een afdakje te plaatsen.

Steigerhout

Op dit moment is het gebruik van steigerhout voor bijvoorbeeld meubels voor zowel binnen als buiten populair. Ook het printen van uw foto op dit houtsoort is zeer trendy. Door de brede planken heeft uw foto een stoer en robuuste uitstraling aan de wand!

Noestvrij ayoushout

U wilt een prachtige foto op hout, maar dan zonder de zichtbare naden en noesten, maar wel met het behoud van de prachtige kleuren van uw foto? Kies dan voor een foto op noestvrij ayousthout! Een whitewash behandeling is standaard inbegrepen bij ayoushout. Dit is namelijk een licht en noestvrije houtsoort en is geschaafd en afgewerkt met een witte laag. De witte laag en de fijne structuur van het ayousthout zorgen voor de diepe kleuren, waarmee uw foto krachtig wordt neergezet. Hiermee is een foto op noestvrij ayousthout een luxueus plaatje aan de wand!

Spread the word, please. Thank you!

Interessant? Delen mag! :-)