Op een verantwoorde manier gewicht verliezen tegen feestdagen

Hoewel de kerstperiode een gezellige en feestelijke periode is die gekenmerkt wordt door leuke avonden met vrienden en familie is het voor veel mensen een periode die gepaard gaat met stress. Die stress is niet afkomstig van het samenstellen van het kerstmenu, het uitkiezen van originele cadeaus, het aandoen van de juiste feestoutfit of de versiering van het interieur, maar vooral van de extra kilo’s achteraf. Toch moet je hier geen schrik voor hebben. Je kan echt een gezond gewicht hebben voor de feestdagen én op gewicht blijven tijdens en na de periode. Tenminste, als je kiest voor de juiste manier van gewicht verliezen. De vraag die hier opkomt: hoe bereik je een gezond gewicht voor de feestdagen op een verantwoorde manier? Het ideale hulpmiddel ontdek je in dit artikel.

Op het kerstmenu: een kilootje meer of minder?

gezond gewicht voor de feetsdagen

Ah, de kerstperiode. Een periode vol gevulde kalkoenen, een overdosis aan kroketten en een rijkelijk versierde kerststronk als dessert. Wat extra kilo’s na de feestdagen zijn niet al te verwonderlijk als je dit type kerstmenu bekijkt. Veel mensen zien daarom het nut niet in van moeite doen voor het bereiken van een gezond gewicht voor de feestdagen, omdat ze ervan uitgaan dat ze alles weer bijkomen tijdens de feestperiode zelf. Je hebt hier daarentegen zelf meer in de hand dan je denkt.

Grote fout

slechtgezind wanneer je honger hebt

Wie nog niet veel afweet van gezonde voeding maakt meestal een cruciale denkfout bij de gedachte aan een dieet. Vermageren roept associaties op met minder eten, smakelozer eten en soms zelfs met honger lijden. Wie kiest voor snelle oplossingen zal zich inderdaad kunnen vinden in deze associaties. Een gezond gewicht bereiken voor de feestdagen betekent echter niet dat je jezelf moet beroepen op zogenaamde quick fixes zoals een sapjesdieet. Waarom niet? Omdat deze snelle oplossingen op lange termijn niets veranderen. Na een tijdje herval je opnieuw in oude, ongezonde eetpatronen en kom je de verloren kilo’s dubbel bij.

Wat je dan wel moet doen? Eerst en vooral de term ‘dieet’ volledig achterwege laten. Het woord staat symbool voor iets tijdelijk, wat inhoudt dat ook de resultaten ervan tijdelijk zijn. In plaats van een dieet, kies je beter voor een volledig gezonde levensstijl. Die levensstijl bestaat uit een gezonde balans waardoor je lichaam zich aanpast aan nieuwe en gezonde voeding. De resultaten die je hiermee bereikt blijven zichtbaar op langere termijn.

Leven in balans en gezond gewicht verliezen

pure chocolade gezond

Een gezonde levensstijl kan net zoals het woord dieet heel wat paniekerige gevoelens opwekken. Zeker bij wie niet veel afweet van een gezonde levensstijl of mensen die gewoon niet goed weten waar te beginnen. Dat laatste is begrijpelijk, aangezien er zoveel verschillende waarheden over gezondheid de ronde doen. Daarbij is het belangrijk om je gezond verstand te laten spreken. Kies dus voor gezonde voeding, waarbij een leven in balans centraal staat. Alleen wie af en toe nog steeds kiest voor zijn favoriete maaltijden of zijn lievelingschocolade kan een gezond gewicht bereiken voor de feestdagen en dat gewicht ook nà de feestdagen nog op de weegschaal zien staan. Zo angstaanjagend klinkt dat dus helemaal niet, zo’n gezonde levensstijl.

Waar moet je beginnen?

hoe snel afvallen

De vraag waar je moet beginnen kunnen we heel makkelijk beantwoorden. Focus op alle voedingsstoffen die nuttig zijn voor je lichaam en schrap alle overbodige en lege voeding zonder voedingswaarden. Dat pak wafels dat je iedere avond wegwerkt? Daar zitten letterlijk geen enkele nuttige voedingsstoffen in die jouw lichaam kan gebruiken. Kies in de plaats van dat pak wafels en die vettige avondmaaltijd voor volwaardige voeding zoals groenten, fruit en veel vezels die jouw lichaam met een verzadigd gevoel achterlaten. Vul dit eetpatroon aan met voldoende water om gehydrateerd te blijven. Als kers op de taart is er SkinnyLove, een biologisch drankje vol natuurlijke ingrediënten die de ultieme boost zijn voor jouw afslankmissie.

Waarom SkinnyLove?

beter zelfbeeld

SkinnyLove vormt een ideale boost voor jouw dieet vanwege alle positieve effecten ervan op je lichaam. De natuurlijke ingrediënten van dit biologische drankje doen veel meer voor jou dan alleen dat overtollig gewicht laten verdwijnen. Vanaf de eerste dag dat je SkinnyLove gebruikt, gaat de kracht van ingrediënten zoals vijgcactus, kurkuma en gember inwerken op jouw vetmetabolisme. Je vetmetabolisme is cruciaal om succesvol gewicht te verliezen. Het metabolisme verwijst naar de energie die jouw lichaam verbruikt om de opgenomen voeding te verteren. De snelheid van de spijsvertering en de snelheid van je metabolisme zijn daardoor vanzelfsprekend afhankelijk van de voeding die je consumeert. Hoe meer voedingswaarden de voeding bevat, hoe sneller verteerbaar. Zogenaamde ‘lege’ voeding zoals snelle suikers en snelle koolhydraten duren daarentegen heel lang om verteerd te worden, simpelweg omdat je lichaam deze stoffen niet kan gebruiken.

Byebye jojo-effect

gezond gewicht voor de feestdagen

Het belangrijkste is dat SkinnyLove absoluut géén maaltijdvervanger is. Het is een hulpmiddel op basis van natuurlijke ingrediënten, fruitblends, prebiotische vezels en doeltreffende kruidenextracten om je gewichtsverlies een gezonde kickstart te geven. Dat maakt het tot een ideale aanvulling op een gezond eetpatroon. Net omdat SkinnyLove geen maaltijdvervanger is, zal het al te bekende jojo-effect niet optreden wanneer je dankzij dit drankje, als aanvulling van je gezonde water en je gezonde voeding, wat kilo’s kwijtspeelt. Dat heb je te danken aan het feit dat de ingrediënten in SkinnyLove je smaakprofiel veranderen. De drang naar zoete en zoute voeding verdwijnt op lange termijn, vanwege ingrediënten zoals gember, kaneel en groene matcha thee die de bloedsuikerspiegel op een positieve manier beïnvloeden. Gezonde en evenwichtige voeding houdt in combinatie met SkinnyLove je bloedsuikerspiegel stabiel, waardoor je evengoed bestand bent tegen onnodige cravings doorheen de dag.

Waarom is SkinnyLove ideaal voor het gewicht verliezen voor de feestdagen?

Gezonde maaltijden in combinatie met SkinnyLove houden je veel langer verzadigd dan eender welke soort koek of andere zoete snack ooit zouden doen. De verandering van het smaakprofiel zorgt ervoor dat heel vettig eten je minder smaakt dan vroeger. Daardoor heb je hier minder zin in, wat er onder andere mee voor zorgt dat je gewichtsverlies op punt blijft. Daarnaast vind je in dit natuurlijke en biologische drankje geen bewaarmiddelen, suikers, proteïnen, kleurstoffen of andere toevoegingen. Je weet 100% zeker dat je jouw lichaam natuurlijke en pure ingrediënten cadeau doet. En dat cadeau is een groot cadeau, aangezien je er via SkinnyLove voor zorgt dat die extra uitgebreide maaltijden tijdens de feestdagen niet veel effect hebben op je net bereikte gezond gewicht.

Wat moet je doen?

Je drinkt elke ochtend en elke namiddag SkinnyLove als aanvulling op je dagelijkse hoeveelheid water. Daarnaast blijf je gewoon eten zoals normaal. Je consumeert normale porties tot je verzadigd bent. Nadat je SkinnyLove een tijdje gebruikt, ervaar je niet alleen verschil in gewicht, maar ben je eveneens sneller verzadigd. Je lichaam geraakt zo gewend aan vezelrijke en gezonde voeding. Ook de verandering in smaakprofiel zorgt ervoor dat je hele eetpatroon succesvol wijzigt. Een gezonde levensstijl is een bewuste keuze die je maakt en wordt eerder een vanzelfsprekendheid in plaats van een opgave.

Aangezien gezond leven synoniem staat aan balans, is het evengoed oké om af en toe te smullen van je favoriete stuk chocoladetaart en dus is het ook oké om tijdens de feestdagen te genieten van je heerlijke kerstmenu. Zolang je SkinnyLove blijft drinken, ook tijdens de feestdagen zelf, kan het geen kwaad om van al dat lekkers te genieten. Want als er één ding is dat belangrijk is binnen een gezonde levensstijl en bij het bereiken van een gezond gewicht voor de feestdagen, dan is het wel genieten van al de (gezonde) voeding die je opeet.

Redenen genoeg om nu al te beginnen met gewicht verliezen voor de feestdagen. Waarom wachten tot het nieuwe jaar als je de gewichtsschade tijdens de feestdagen zelf op deze manier kan beperken? Het is altijd tijd om aan een gezonde levensstijl te beginnen.