Capsules moeten plasticprobleem in schoonmaaksector aanpakken

Koopt u (ecologische) schoonmaakmiddelen in traditionele verpakking in de supermarkt of online ? Dan merkt u vast wel dat u telkens de lege verstuiver dient weg te werpen. En dat is zonde, want deze verstuiver is nog perfect bruikbaar !

Ecopods bestellen is voor lezers van gezondverstandig extra voordelig met de kortingscode gezondverstandig.

Dankzij de Ecopods worden er geen verstuivers meer weggegooid, en blijft u deze gewoon hergebruiken. Zo komen onze verstuivers niet terecht in de afvalstroom, en al helemaal niet op plekken waar geen plastic hoort te zijn.

“Plastics gaan jarenlang mee”, klinkt het. “Met Ecopods willen we dan ook resoluut afstappen van de wegwerpcultuur die eigen is aan vele plastic verpakkingen. Hiervoor zijn we ook op zoek gegaan naar een kinderlijk eenvoudige manier van navullen, zonder dat u zich hiervoor moet verplaatsen, en zonder dat u plaats verliest in uw kast.”

91% minder afval

“De capsules lossen volledig op in water, en onze verstuivers gaan jarenlang mee. Hierdoor beperken we het afval tot een absoluut minimum. Al onze verpakkingen kunnen ook weer perfect gerecycleerd worden.”

Capsules op basis van algen

De verstuivers vullen en hervullen gebeurt dankzij de capsules gevuld met geconcentreerd schoonmaakmiddel op basis van natuurlijke ingrediënten. Deze capsules zijn gemaakt op basis van algen en lossen volledig op in water. U hoeft deze bij gebruik dus zeker niet open te knippen !

Op deze manier blijft u telkens dezelfde set verstuivers gebruiken, zonder dat er verpakkingsafval ontstaat.