Webshops Kids

Babyveilig: alle babyspullen. Babyveilig kiest voor het meest milieuvriendelijke wagenpark met de minst mogelijke CO2 uitstoot. Daarnaast biedt Babyveilig de mogelijkheid om de online gekochte babyspullen na gebruik te retourneren. U kunt eenvoudig producten kopen en Babyveilig draagt dan zorg voor een milieuvriendelijke verwerking ervan.

Fairplace: Duurzaam geproduceerd speelgoed, hetzij met gerecycleerd materiaal, duurzaam beheerde grondstoffen of 100% recycleerbaar materiaal. Verpakkingen worden hergebruikt om ook hier de impact zo klein mogelijk te maken. Kortom, speelgoed met een meerwaarde!

Goedgemerkt is nooit meer verloren! Goedgemerkt biedt de oplossing om je spullen op een mooie en gepersonaliseerde manier te markeren al dan niet vergezeld met een GoedgeMerkje (icoontje) zodat spullen zelfs herkenbaar zijn voor kinderen die nog niet kunnen lezen. De producten bevatten geen giftige inkten, zijn watervast, (vaat)wasser en magnetron veilig.

GreenJump:  eco, bio en fair trade baby- en kinderwinkel. Gifvrije producten voor baby’s en kinderen. GreenJump.nl biedt de zekerheid van veilige baby- en kinderspulletjes en maakt het ouders makkelijk, omdat alles in één winkel aangeschaft kan worden.

Jouw webshop in het overzicht? Stuur ons een mailtje!