Webshops Wonen

Duizendhout: Duizendhout verkoopt bijzondere woonaccessoires en stevig speelgoed. Robuust en verfijnd. Duurzaam, met duidelijke herkomst.

Ecopods: De wateroplosbare schoonmaakcapsules (die gemaakt worden op basis van algen) bevatten enkel geconcentreerd schoonmaakmiddel en zijn volledig vrij van water. Dit zorgt voor een erg licht en compact product, hetgeen opslag en transport veel efficiënter maakt ten opzichte van schoonmaakmiddelen in traditionele verpakking. Lezers van gezondverstandig krijgen extra voordeel met de kortingscode gezondverstandig.

Intergard: tuinartikelen en ecologisch milieuvriendelijke tuin- en perceelafscheidingen. Geen boskap, geen chemische processen, geen houtverduurzaming, veilig, milieuvriendelijk en duurzaam voor huis en tuin.

Okoliv: Ecologische woonaccessoires om met respect voor de natuur van je huis een thuis te maken. Ontdek de duurzame bloempotten, wanddecoratie, placemats, plaids en zoveel meer via de webshop van Okoliv.

Trendyard: tuin- en woonartikelen. Trendyard staat voor het aanbieden van kwalitatief duurzame producten die zich onderscheiden door middel van vormgeving, kleur en gebruiksgemak.

Waschbär: één van de grootste postorderbedrijven van milieuproducten in Nederland ,Duitsland, Oostenrijk, en Zwitserland! Waschbär werd in 1987 opgericht in de Zuid-Duitse plaats Freiburg in Breisgau en begon met het versturen van pakketjes met biologische schoonmaakproducten.

Jouw webshop in het overzicht? Stuur ons een mailtje!