Webshops Wonen

24fotoophout.nl: print de mooiste foto’s op hout. U kunt kiezen uit meerdere houtsoorten. Een echte Eye Catcher!

B-Original: een nieuwe speler in de wereld van wonen, accessoires en lifestyle. Met een originele en frisse kijk op het gebruik van materialen en het hergebruik daarvan.

Bamboosleep: de online winkel voor slaapgerei van bamboe-materiaal. Het assortiment bestaat uit ecologische hoeslakens, dekbedden, kussens en matrassen. De producten worden ecologisch geproduceerd en zijn zo stukken milieuvriendelijker dan katoen of alle andere kunstmatige vezels.

Ecoflora: Ecologische kwekerij, tuinwinkel en webshop gespecialiseerd in inheemse wilde planten, kruiden en bloemenweides. Tevens een groot aanbod aan streekeigen fruitbomen & haagplanten, nestkasten, biologische moestuinzaden en eco-tuinproducten.

Intergard: tuinartikelen en ecologisch milieuvriendelijke tuin- en perceelafscheidingen. Geen boskap, geen chemische processen, geen houtverduurzaming, veilig, milieuvriendelijk en duurzaam voor huis en tuin.

LEDsky: Kwaliteitsvolle en energiezuinige LEDverlichting. Wij bieden een zeer ruim assortiment van LEDspots, LEDlampen, LEDstrips en LED benodigdheden via online verkoop. Wij kiezen ervoor om enkel via deze weg te verkopen, aangezien we op deze manier onze kosten en bijgevolg ook onze prijzen concurrentieel kunnen houden.

Trendyard: tuin- en woonartikelen. Trendyard staat voor het aanbieden van kwalitatief duurzame producten die zich onderscheiden door middel van vormgeving, kleur en gebruiksgemak.

Jouw webshop in het overzicht? Stuur ons een mailtje!