Lousberg Bio bier: een heerlijke tripel

Lousberg Bio bier wordt gebrouwen in opdracht van “Het Hinkelspel”. Wat meteen in het oog springt is het bedrijf. Ze zijn eigenlijk geen brouwerij. Ze zijn ambachtelijke kaasmakers. En wat past er nu het best bij een lekkere kaas? Geen wijn volgens hen, maar een lekkere tripel. Hun filosofie is smakelijk Bourgondisch, net als hun bieren en kazen. Het bedrijf bevindt zich in Sleidinge nabij Gent. Het specialiseert zich in allerlei biologische producten. Het Lousberg Bio bier ligt dus volledig in lijn met hun andere biologische producten.

De smaak

Het Lousberg Bio bier is een heerlijke Belgische tripel. Het bier bevat 8% alcohol. De tripel heeft een zeer lekkere smaak die perfect past bij lekkere kazen van Het Hinkelspel. Door het heerlijke florale aroma met een milde citrustoets kan dit brouwsel uw hart veroveren. Laat u zich ook verrassen door zijn frisse toetsen?

Waarom biologisch?

De heerlijke tripel wordt volledig biologisch geproduceerd. Er worden dus uitsluitend biologische producten gebruikt die lokaal geteeld werden. De brouwerij gebruikt moderne energiezuinige machines die goed zijn voor het milieu. Het bedrijf zelf staat gekend om zijn kwaliteitslabel en groene filosofie. Neem zeker eens een kijkje op hun website voor meer informatie over hun gamma aan biologische producten.

Spread the word, please. Thank you!

Interessant? Delen mag! :-)