Een privé-wellness in jouw badkamer, het kan!

We willen genieten van onze eigen privé-wellness, waarin het aan niets zal ontbreken. En zeker niet aan een badkamermeubel. Tegelijkertijd wilt u namelijk voldoende spullen kunnen opbergen, vooral om de badkamer met een gezin te kunnen gebruiken. Daarvoor is gelukkig een mooie oplossing: het hangende badkamermeubel. Beschikbaar in prachtige materialen en met kleuren die helemaal passen bij de spa-sfeer waar we zo naar op zoek zijn.

Ontdek de warmte van specifieke tinten en de mooie materialen die er beschikbaar zijn. In combinatie met glas, waardoor de badkamer ruimtelijk zal ogen. Zelfs met een groot badkamermeubel dat aan de muur hangt, om daarin alles op te kunnen bergen. Een zowel praktische als stijlvolle keuze, die het meubel een stijlvolle verschijning maakt in de rest van de badkamer.

Los van de grond: ruimtelijk en stijlvol

Het geldt voor zowel de badkamermeubels als voor al het andere dat los van de grond hangt: het is een stijlvolle keuze. En het is meer dan dat, omdat het ook bijdraagt aan een ruimtelijk gevoel.

Tip: een badkamermeubel los van de grond maakt veel makkelijker schoon. Denk eens aan het gemak waarmee u onder het meubel door kunt met de dweil. Veel hygiënischer dan de randjes op de grond die u anders nooit helemaal schoon kunt krijgen.

De ruimtelijkheid van een ruimte ervaren we op basis van het aantal vierkante meters dat er beschikbaar is. Op de grond wel te verstaan, dus alles wat op de grond staat zit dit in de weg. Het kan gaan om een badkamermeubel, net als om een breed bad of een andere kast en een douchebak. Al die elementen maken de ruimte optisch kleiner.

Een badkamermeubel dat aan de wand hangt doet dat niet. Zelfs de grotere modellen ogen slank en klein, terwijl u veel ruimte heeft om er spullen in op te bergen. Op die manier is het hangende meubel in de badkamer een stijlvolle keuze aan de wand, die er zonder optisch veel ruimte in te nemen voor zorgt dat u alle spullen van het hele gezin makkelijk kwijt kunt.

Badkamermeubel: Los van de grond: ruimtelijk en stijlvol

Warme tinten in de badkamer

Belangrijke badkamertrends gaan over meer dan het type meubels en de manier van ophangen. Ze gaan ook over de kleuren en materialen die we gebruiken. Het valt op dat de materialen steeds warmer worden, met name door gebruik te maken van donkere kleuren. Wit in de badkamer is inmiddels achterhaald. Tenminste, als het gaat om de muren en bijvoorbeeld de vloer. We maken liever gebruik van donkere tinten groen, grijs en zelfs zwart. Op die manier ontstaat er een klassieke en vooral warme uitstraling.

Dat komt ook terug in de hangende badkamermeubels. Die zijn er nog altijd in het wit en in een aantal lichte kleuren, maar ook de donkere exemplaren doen het goed. Een statement in de ruimte, zonder dat die optisch te veel ruimte in zal nemen. Een mooie keuze voor meer warmte in de badkamer, waardoor er opnieuw een gevoel van luxe en wellness ontstaat. Belangrijk, omdat we op die manier helemaal tot rust kunnen komen. De warme tinten gelden daarnaast voor bijvoorbeeld de wastafel en de wand, net als de vloer en het garnituur in de douche.

Badkamermeubel: Warme tinten in de badkamer

Luxe materialen en veel glas

Die douche is vaak gemaakt van luxe materialen, in combinatie met veel glas. Grote glazen wanden en delen maken de ruimte optisch groter, terwijl het mogelijk is om een grote douche samen te stellen. Een vergelijkbaar effect met dat van het hangende badkamermeubel, door slim om te gaan met de manier waarop we het ‘zien’.

De luxe materialen zien we terug in bijvoorbeeld de douche zelf, zowel voor de douchekop als voor de kranen. De mooie afwerking in bijvoorbeeld RVS en chroom maakt het een glanzend geheel. Combineer die elementen bij voorkeur met het badkamermeubel. Door daar dezelfde luxe materialen terug te laten komen lukt het om een eenheid te creëren, die de uitstraling als geheel sterk ten goede zal komen.

Andersom is het mogelijk om uit te gaan van het badkamermeubel en de gebruikte materialen daarbij. In sommige gevallen is er al sprake van een wasbak of een waskom. Vaak kunt u daar zelf een kraan bij uitzoeken.

Badkamermeubel: luxe materialen

Uit het zicht opbergen in jouw privé-wellness: badkamermeubel kopen

Hangende badkamermeubels bieden de mogelijkheid om veel spullen netjes uit het zicht op te bergen. Ook dat draagt bij aan de uitstraling van onze eigen spa of luxe wellness. In zo’n wellness zijn het niet de tubes tandpasta en de tandenborstels die staan te stralen, waardoor het belangrijk is om die netjes op te kunnen bergen. Dat lukt met een groot meubel met een aantal lades. Over de volledige breedte of in twee delen, afhankelijk van of u daar met één of twee personen gebruik van wilt maken.

Spread the word, please. Thank you!

Interessant? Delen mag! :-)