happytariër boek
| |

Happytariër, een plant-based kookboek voor jong en oud

Een kookboek dat perfect past  in de nieuwe tijdsgeest. Gefocust op vegan en veggie recepten om samen van te genieten met familie en vrienden. Met gerechtjes voor zowel jong als oud heeft Jorun Verheyden met Happytariër een fantastisch vijfde plant-based kookboek uitgegeven.


happytariër
Jorun Verheyden

Tijdens haar boekbespreking in Sint-Niklaas vertelde de auteur dat ze het kookboek opdraagt aan haar grootmoeder. De vrouw die ervoor heeft gezorgd dat haar liefde voor groenten en koken alleen maar groeide. Hoe ze zich herinnerde dat ze al van jongs af aan groenten ging plukken in de tuin. Om deze reden focust ze zich op een kookboek waar het draait om samenzijn en genieten. Gemakkelijke, hippe, kleurrijke gerechten die je maakt met lokale producten. Dit is waar het om draait in de Happytariër.

De smaak van dagelijks geluk!

Wanneer genieten we het meest van het gezelschap van vrienden en familie? Juist, tijdens het eten van een lekkere maaltijd die met grote zorg en liefde is bereid. Dit boek nodigt uit om samen aan tafel te gaan en te smullen. Eten dat je gelukkig maakt, gerechten waarbij niemand zwaait met gevarendriehoeken of verbodsborden. De gerechten zijn plant-based, bereid met lokale ingrediënten. Niet moeilijk, altijd lekker én gezond. Je wordt er instant-vrolijk van.

Op grootmoeders wijze

Veggiekok Jorun Verheyden kookt al jaren vegetarisch en veganistisch en de recepten van haar grootmoeder zijn één van de rode draden door haar leven. Deze smaakherinneringen vormen de basis voor nieuwe de recepten die ze creëert. Met kruiden en specerijen, de fijne penseelstreken van de kookkunst, maakt ze van elk recept een smaakbom. De ontbijtsuggesties die je in een handomdraai klaarmaakt, de inspirerende lunchgerechten die je kan delen met collega’s of vrienden, de originele tapa’s en aperohapjes om tijdens warme zomeravonden van te genieten, de onweerstaanbaar lekkere desserten … Bij elk recept denk je: dat wil ik ook proberen, dat wil ik zeker proeven!

Ontdek de happytariër in jezelf met dit plant-based kookboek. Durf, lach en wees gelukkig! Enjoy your meal!

Vergelijkbare berichten